Frizerie Bucuresti

Frizerie Bucuresti – Joya Salon

Frizerie Barbati, Stil & Eleganta. Alege Tunsori Moderne si Clasice!

Alegerea unui nou look poate fi o operatiune mult mai dificila decat pare motiv pentru care venim in ajutorul dumneavoastra cu o serie de frizuri realizate in frizeria noastra de-a lungul timpului. Incepand de la celebrul Pompadur, purtat in urma cu mai bine de 40 de ani de Elvis Presly si reinventat acum de catre celebrii frizeri Schorem, si terminand cu cele mai excentrice frizuri din ziua de azi, toate pot fi realizate de catre frizerii nostri.

De asemenea in cazul in care aveti o fotografie cu o frizura pe care ati dori sa o realizati nu ezitati sa o prezentati frizerului. Va asteptam in cea mai buna frizerie din Bucuresti, “Joya Salon ”!

Tot ce trebuie sa faceti este sa ne treceti o singura data pragul si va promitem ca vom face tot ce tine de noi pentru a va transforma intr-un client fidel al frizeriei noastre.

Suntem secretul tau pentru redefinirea stilului si intretinerea frumusetii si sanatatii tale. Din echipa noastra fac parte maestri in toate tipurile de coafuri si tunsori, ce reusesc intotdeauna sa redea stralucirea naturala a chipului tau, sa incadreze si sa scoata in evidenta calitatile pe care le ai, indiferent de stilul pe care il preferi. Scopul nostru va fi intotdeauna sa te vedem in cea mai buna versiune a ta, reusind astfel sa punem pe primul loc increderea ta, in tine insati si in profesionalismul ce ne caracterizeaza.

FRIZERIE COPII SECTOR 1

FRIZERIE COPII GRIVITA

Pentru programari contactati-ne la: (+4) 0737.436.329

Frizerie sector 1

Frizerie Crangasi

Frizerie Bucuresti

Frizerie copii

 

 

Call Now ButtonProgramati-va