Manichiura pedichiura

Salon Manichiura sector 1
Daca esti in cautarea unui salon care pe langa servicii impecabile de beauty pentru parul si corpul tau, sa-ti ofere si un tratament regal pentru unghiile tale, atunci apeleaza cu incredere la salonul Joya.

Manichiura si pedichiura sunt unele dintre cele mai importante servicii de care femeile si barbatii ar trebui sa beneficieze cat mai des.

Unghii tehnice 

Construcție gel  incepand cu 140 lei
Întreținere gel incepand cu  90 lei
Gel pe unghia naturală  incepand cu 110 lei

Manichiura /pedichiura clasica & semi 

Manichiură clasică  30 lei
Manichiură semipermanenta 75 lei

Pedichiură clasică 40 lei
Pedichiură semipermanenta 85 lei

Lista preturi Salon Manichiura Joya 

 

 

 

Expertii nostri in estetica unghiilor vor analiza starea de sanatate a unghiilor tale si apoi vor veni cu propuneri pentru ca ele sa arate extraordinar de bine si sa fie sanatoase. Recomandam tipurile de manichiura si pedichiura potrivite, doar dupa ce analizam cu atentiei textura, culoarea si forma unghiei.

Expertii nostri sunt foarte prietenosi si efectueaza cu multa gratie si pricepere serviciile de ingrijire si infrumusetare a unghiilor. Timpul petrecut de tine la salon manichiura Crangasi  va fi foarte relaxat si placut in compania lor.

Bine de stiut! Punem pe primul loc in activitatea noastra sterilizarea si igienizarea echipamentelor cu care lucram, pentru ca grija pentru sanatate este una dintre valorile noastre cele mai importante.

Manichiura si pedichiura reprezinta ingrijirea mainilor, picioarelor si unghiilor realizate intr-un salon de manichiura special amenajat pentru a va oferi intimitatea si confortul de care aveti nevoie.

Manichiura iti poate pune in valoarea frumusetea mainilor dar si creeaza un aspect estetic placut prin tratamentul unghiilor si igienizarea care se face prin aplicarea solutiilor de curatare si dezinfectare.

Pedichiura este si ea la fel de importanta prin punerea in evidenta a picioarelor unei doamne,dar si al domnilor conferind un aspect ingrijit mai ales in anotimpul cald cand se poarta cu precadere sandale sau papuci de plaja. Inainte de a pleca la mare sau la un eveniment important, stiind ca manichiura si pedichiura sunt elementele importante pentru a completa o imagine perfecta, te invitam sa faci un mic popas la salon. Unde ne gasiti?!  La Piciorul Podului Grant ,  zona 1Mai  –  Grivita in sectorul 1 al Capitalei pentru a beneficia probabil de cele mai bune servicii de manichiura si pedichiura din Bucuresti.

 

Mainile sunt o eticheta pentru fiecare si de aceea trebuie ingrijite cu multa atentie.
O manichiura ingrijita te prezinta intr-un mod deosebit celorlalti.
De aceea va invitam sa va faceti o obisnuinta din ingrijirea mainilor si picioarelor acordand atentie deosebita unghiilor, cuticulelor, pielii si musculaturii.

In salonul nostru se efectueaza si servicii de manichiura falsa cu gel,aplicare oja semipermanenta, manichiura semipermanenta, pedichiura semipermanenta.

Salon unghii gel – Calea Grivitei 198, sector 1, Bucuresti

 

Unghii cu gel Bucuresti

Unghii stiletto sau migdala ? Manichiura SPA? Unghii edge? Cunoastem cele mai noi tendinte in materie de infrumusetare a unghiilor! We love beautiful nails!

Tipuri servicii manichiura si pedichiura oferite in Salon de manichiura  JOYA Bucuresti:

  • manichiura clasica si manichiura SPA
  • manichiura cu gel/intretinere unghii gel/unghii cu gel/constructie gel
  • manichiura cu oja semipermanenta/aplicare oja semipermanenta
  • manichiura simpla/manichiura clasica
  • pedichiura clasica si pedichiura SPA
  • pedichiura cu oja semipermanenta/pedichiura semipermanenta
  • Constructie gel /Aplicare tipsuri/Protectie gel pe unghia naturala

 MANICHIURA + PEDICHIURA CLASICA

(include curatare cuticule + forma unghii + aplicare oja, crema&ulei cuticule)

 

 

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA :0733.012.333

 

Call Now ButtonProgramati-va