Masaj

 

masaj de relaxare

JOYA SALON – Din dragoste pentru masaj

Salon masaj Bucuresti – masaj corporal – Salon masaj Sector 1

Masaj Anticelulitic,Masaj  de Relaxare sau Masaj Terapeutic? Tu de care ai nevoie?

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA : (+4) 0737.436.329

Efectuam servicii de masaj de relaxare  , masaj terapeutic , masaj anticelulitic , masaj sportiv , masaj reflexogen la cele mai bune preturi , cu uleiuri si creme profesionale ! Suntem o echipa tanara si profesionista care va reusi sa va faca sa va deconectati de grijile zilnice si pentru o ora sa aveti parte de atentia meritata.

Indubitabil, masajul are efect asupra psihicului nostru. Cu ajutorul lui se indeparteaza tensiunea generata de mintea preocupata constant de probleme.

Misiunea JOYA SALON  este sa devina partenerul de incredere al persoanelor active , dornice sa traiasca in armonie cu propriul corp si sa furnizeze servicii si produse care imbunatatesc aspectul fizic al clientilor.

Clienţii Salonului de Masaj –  Joya  se vor bucura într-un climat civilizat , în condiţii ambientale agreabile , de o gamă largă de produse şi servicii de înaltă calitate: servicii de masaj şi întreţinere corporală.

Masajul reprezinta prelucrarea manuala a tesuturilor moi si a musculaturii in vederea obtinerii unor efecte terapeutice si de relaxare, benefice organismului uman pe termen lung sau imediat ( relaxare, eliminarea oboselii fizice, etc.).

Salon masaj sector 1 va ofera masaje la alegere

 Masaj anticelulitic – rezultate garantate 

Pret masaj anticelulitic :  65 lei /sedinta 50 minute 

Scapa Rapid de Celulita – masaj anticelulitic Bucuresti .Masaj Anticelulitic la salon situat in Bucuresti, zona Grivita – 1 mai ,sector 1 . Vino sa scapi de celulita cu un masaj anticelulitic care ofera rapid rezultate vizibile.

Pret mic, ieftin si foarte ieftin pentru masaj anticelulitic .

Masaj relaxare /Masaj de relaxare 

Pret masaj de relaxare :  65 lei /sedinta 50 minute 

Masajul de relaxare poate sa stimuleze sau sa calmeze, in functie de ritmul si de profunzimea atingerii. De aceea, masajul poate sa faca o persoana sa se simta vioaie si energica sau, dimpotriva, sa se simta relaxata. Masajul poate atenua tensiunea, stresul, poate calma durerile, poate relaxa muschii incordati, poate combate cu brio starea de apatie.Situat în sector 1 Bucuresti , zona Grivita- 1 Mai , Joya este un salon de masaj relaxare , tratamente corporale, faciale si alte proceduri de infrumusetare.

Masaj Terapeutic

Masaj terapeutic spate – Masaj terapeutic Bucuresti / Bete de bambus

Pret masaj terapeutic  :  65 lei /sedinta 50 minute 

ABONAMENTE MASAJ 

Toate abonamentele de masaj sunt valabile 2 luni .

Daca se depasesc cele 2 luni,sedintele neconsumate din abonament se anuleaza.

ATENTIE !!! In cazul in care nu se respecta ora programarii,si nu se anuntati cu minim 2 ore inainte ca nu puteti ajunge,  sedinta de masaj deja programata se considera efectuata si se scade automat din abonament.

ABONAMENT MASAJ

225 LEI – 5 SEDINTE MASAJ

* sedinta 50 minute 

Masaj la alegere : masaj relaxare, masaj terapeutic, masaj reflexogen (reflexoterapie) masaj sportiv.

 

ABONAMENT MASAJ  IMPOTRIVA CELULITEI

250 LEI – 5 SEDINTE MASAJ ANTICELULITIC/MASAJ CU BETE DE BAMBUS

* sedinta 50 minute 

 

MASAJ ANTICELULITIC – MASAJ ANTICELULITIC BUCURESTI

Tratamentul prin masaj anticelulitic este o metoda foarte eficienta de diminuare si eliminare a celulitei, rezultatul fiind rapid si vizibil, dupa numai 4-5 sedinte. Este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala”, fiind efectuat local, in zonele afectate de celulita.

Procedura de masaj anticelulitic pentru combaterea celulitei are un important rol estetic, prin faptul ca reduce tesutul adipos si actioneaza favorabil asupra zonelor afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic amelioreaza functionarea sistemului imunitar care poate deveni deficitar dupa perioade prelungite de stres sau datorita dereglarilor/disfunctiilor hormonale.

Sedintele de masaj anticelulitic combinate cu un regim disociat duc la eliminarea toxinelor din tesuturi redand pielii elasticitatea. Acesta actioneaza asupra musculaturii, articulatiilor si ligamentelor.

Tratamentul prin masaj anticelulitic este considerat a fi profund, foarte puternic si foarte eficient in remodelarea tesutului adipos, netezind zonele afectate de celulita. Sedintele de masaj anticelulitic se fac de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reducatoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anticelulita ce dureaza intreaga zi.

 

Masaj cu bete de bambus : terapie pentru corp si suflet 

Cauţi o metodă rapidă şi eficientă de a scăpa de inestetica celulită dar care în acelaşi timp să te ajute să te simţi mai bine, mai echilibrată, mai relaxată? Masajul cu beţe de bambus este soluţia. Acest masaj revoluţionar este de două ori mai eficient decât masajul tradiţional anticelulitic, tonifiază musculatura, ridică fesele, redă elasticitatea pielii, stimulează sistemul limfatic şi îmbunătăţeşte circulaţia sangvină. Acest tip de masaj este recomandat şi bărbaţilor, în special sportivilor, datorită stimulării musculaturii.

Masaj cu bete de bambus 

Pret masaj cu bete de bambus  :  65 lei /sedinta 50 minute 

Arăţi mai bine, te simţi minunat

În plus, pe lângă faptul că te ajută să arăţi mai bine, te ajută şi să te simţi mai bine, reprezentând un adevărat cocktail revitalizant pentru suflet şi psihic. Stresul şi factorii de mediu şi-au lăsat amprenta asupra organismului tău, consumându-ţi rezervorul de energie, accentuând sentimentul de oboseală şi accelerând îmbătrânirea pielii? Apelează salon de infrumusetare Joya  la această terapie modernă de relaxare şi combate starea de epuizare care te împiedică să îţi desfăşori activitatea în parametri optimi. Încearcă acest tip de masaj şi beneficiază de cel mai nou şi în vogă masaj de relaxare ce îţi va crea un echilibru perfect între corp şi psihic. Vei pleca cu o stare de bine profundă, relaxat şi cu zâmbetul pe buze.

joya salon

 

Stiind ca eliminarea celulitei  este un element important pentru a completa o imagine perfecta, te invitam sa faci un mic popas la salon. Unde ne gasiti?!  La Piciorul Podului Grant ,  zona 1Mai – Grivita in sectorul 1 al Capitalei pentru a beneficia probabil de cele mai bune servicii de masaj  din Bucuresti.

PROGRAMEAZA-TE ACUM LA : (+4) 0737.436.329

 

 

Call Now ButtonProgramati-va