Manichiura semipermanenta/pedichiura semipermanenta

Salon manichiura Crangasi

Manichiura cu oja semipermanenta pentru unghii superbe si o culoare durabila.

Va asteptam in Salonul de manichiura Joya pentru manichiura semipermanenta impecabila.

Oja semipermanenta un produs superior ojei clasice care rezista pana la 3 saptamani.

Care sunt avantajele ojei semipermanente?

Oja semipermanenta folosita in realizarea manichiurii semiperamente ofera pe langa un aspect estetic de invidiat si diferiti nutrienti importanti hranirii unghiilor.

 

Manichiura  semipermanenta prezinta mai multe avantaje fata de cea cu gel, atat din punct de vedere estetic, cat si in privinta sanatatii unghiilor, conform specialistilor din domeniul cosmetic.

1. Manichiura semipermanenta se preteaza oricarui tip de unghie, indiferent de marime sau forma, datorita faptului ca poate fi realizata cu orice culoare si nu necesita ingrosarea unghiilor cu gel.

2. Oja semipermanenta isi pastreaza intensitatea si ramane intacta aproximativ 2-3 saptamani, chiar daca gatesti, speli vase sau faci curatenie. Nu-i asa ca este grozav sa stai fara stresul ca ti-ar putea sari oja de pe unghii chiar in timp ce te pregatesti pentru o intalnire importanta?

3. Acest tip de oja nu afecteaza sanatatea unghiilor, dimpotriva, este recomandat femeilor care au unghii casante sau exfoliate, deoarece le protejeaza si le intareste. De asemenea, baza pentru unghii imbunatatita cu vitamina A este hranitoare si contribuie la fortifierea acestora.

4. Datorita faptului ca intareste unghiile si are o textura putin mai rigida, oja semipermanenta te poate ajuta sa scapi de nesanatosul obicei de a-ti roade unghiile.

5. Manichiura semipermanenta este o alegere excelenta pentru persoanele cu prea putin timp liber sau care vor sa aiba o manichiura impecabila fara a cheltui prea multi bani, deoarece intregul proces nu depaseste mai mult de 45 de minute. In functie de ritmul de crestere al unghiilor, manichiura semipermanenta se poate reface chiar si la un interval de trei saptamani.

6. Daca te-ai plictisit de culoarea pentru care ai optat, poti sa aplici peste oja semipermanenta un strat de oja obisnuita. O poti sterge oricand doresti iar stratul initial, aplicat in salon, nu va fi afectat in niciun fel.

7. Spre deosebire de manichiura cu gel, indepartarea ojei permanente nu cauzeaza subtierea unghiilor, nici exfolierea acestora.

 Manichiura semipermanenta-Aplicare oja semipermanenta- Manichiura cu oja semipermanenta-Manichiura semipermanenta franch-Manichiura semipermanenta termica

Pedichiura semipermanenta-Pedichiura cu oja semipermanenta

 

 

 

 

manichiura semipermanenta 2-Joya Salon -salon manichiura Crangasimanichiura semipermanenta 3-Joya Salon -salon manichiura Crangasimanichiura semipermanenta 4-Joya Salon -salon manichiura Crangasi

 

manichiura semipermanenta -Joya Salon -salon manichiura Crangasi

 

 

 

Call Now ButtonProgramati-va