Unghii cu gel

Unghii cu gel – Salon manichiura Crangasi – Salon unghii gel

Unghii stiletto, migdala sau unghii balerina  ? Manichiura SPA? Unghii edge? Cunoastem cele mai noi tendinte in materie de infrumusetare a unghiilor! We love beautiful nails!

Inainte de a pleca la mare ,la munte sau la un eveniment important, stiind ca unghiile cu gel este un  element important pentru a completa o imagine perfecta, te invitam sa faci un mic popas la salon de manichiura Joya . Unde ne gasiti?! La Piciorul Podului Grant ,  zona 1 Grivita  –  Turda  in sectorul 1 al Capitalei pentru a beneficia probabil de cele mai bune servicii de manichiura gel  din Bucuresti.

Tipuri servicii manichiura si pedichiura oferite in Salon de infrumusetare JOYA Bucuresti:

  • manichiura clasica si manichiura SPA  cu oja
  • manichiura falsa cu gel/intretinere
  • manichiura cu oja semipermanenta
  • manichiura simpla
  • pedichiura clasica si pedichiura SPA
  • pedichiura cu oja semipermanenta
  • Constructie si modele din gel
  • Intretinere unghii tehnice

Bine de stiut! Punem pe primul loc in activitatea noastra sterilizarea si igienizarea echipamentelor cu care lucram, pentru ca grija pentru sanatate este una dintre valorile noastre cele mai importante.

 

 

 

 

 

unghii cu gel 38-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 40-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 30 -salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 31-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 37 -salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 39 -salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel35 -salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel36 -salon manichiura Crangasi-Joya Salon

 

unghii cu gel 3 -salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 5 -salon manichiura Crangasi-Joya Salon  unghii cu gel 7 -salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 11-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 12-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 13-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 14-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 15-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 16-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 17-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 18-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 20-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 21-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 22-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 23-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel -salon manichiura Crangasi-Joya Salon  unghii cu gel 25-salon manichiura Crangasi-Joya Salon unghii cu gel 26-salon manichiura Crangasi-Joya Salon

 

Call Now ButtonProgramati-va